top of page

Καινούριος διαγωνισμός στον ΣΠΟΡ FM 95.

Η καλύτερη λύση για άμεση αποτροπή ανεπιθύμητης εισβολής στο χώρο σας...



Ο ΣΠΟΡ FM 95 σε συνεργασία με την εταιρεία C.LOIZIDES TV SERVICES δίνουν την ευκαιρία σε ένα ακροατή να διεκδικήσει μια κάμερα TIOC PTZ περιστρεφόμενη 4ων mega pixels με τεχνητή νοημοσύνη και ενσωματωμένη φαροσειρήνα. Πρόκειται για κάμερα η οποία όταν ανιχνεύει κίνηση ατόμου περιμετρικά της οικείας σας ενεργοποιεί αυτόματα φαροσειρήνα και σας ειδοποιεί αμέσως στο κινητό μέσω σχετικής εφαρμογής.

 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε μήνυμα στο 2950 με την ένδειξη TIOC, ονοματεπώνυμο και ηλικία.


Ο διαγωνισμός αρχίζει από σήμερα και η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 15 Απριλίου στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΠΑΣΑ. 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της εταιρείας C.LOIZIDES επισκεφθείτε την ιστοσελίδα cloizides.com ή πάρτε τηλέφωνο στο 22323250


Περισσότερες πληροφορίες για την κάμερα:

Η νέα IP κάμερα της Dahua  Τioc PTZ (Three in one Camera) προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για περιμετρική προστασία. Με ενσωματωμένο ηχείο και φλας (κόκκινο - μπλε) που ενεργοποιείται μόνο αν εντοπίσει άνθρωπο ή όχημα είναι η καλύτερη λύση για άμεση αποτροπή ανεπιθύμητης εισβολής στο χώρο σας. 

H νέα γενιά Tioc έρχεται με ενσωματωμένα υπέρυθρα και Led που ενεργοποιούνται μόνο όταν εντοπίσουν εισβολή. 'Έτσι έχουμε έγχρωμη εικόνα με λεπτομέρειες την στιγμή που την χρειαζόμαστε και όλες τις υπόλοιπες ώρες της νύχτα λειτουργεί με τα υπέρυθρά της χωρίς να έχουμε πιθανή ανεπιθύμητη φωτορύπανση.



ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ TIOC
.pdf
Download PDF • 256KB

bottom of page