top of page

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ...

Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα «Τρέχουμε για τη ζωή» Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, 2023


Ο ΠΑΣΥΚΑΦ σε συνεργασία με το Σωματείο ΕΥ ΖΗΝ και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά την ετήσια Αθλητική Ημερίδα "Τρέχουμε για τη Ζωή". Αυτό το σημαντικό γεγονός είναι αφιερωμένο στη Θέκλα Αυγουστή. Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 9:30 το πρωί, οι δρόμοι του Αμιάντου θα φιλοξενήσουν αγώνες δρόμου των 12km και 5km, παιδικό αγώνα 1km & 600m και τον οικογενειακό αγώνα 1,5km ΤΕΠΑΚ.


Βασικός στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι η προώθηση του τρεξίματος ως μέσου υγιεινής άθλησης, ευεξίας και ψυχαγωγίας, ταυτόχρονα με την ανάδειξη του όμορφου φυσικού περιβάλλοντος του Αμιάντου. Παράλληλα, προωθείται και υποστηρίζεται η ενίσχυση των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, ΠΑΣΥΚΑΦ.


Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την υπέροχη κυπριακή φύση και να απολαύσουν παραδοσιακά εδέσματα. Ακόμη, όσοι δεν θα συμμετέχουν στους αγώνες, καλούνται να λάβουν μέρος στο συμβολικό βάδισμα "Περπατώ για τη ζωή" στο μονοπάτι της φύσης "Λούματα των Αετών".


Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να συνεισφέρουν είτε μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΣΥΚΑΦ στο https://pasykaf.org/donation-product, είτε με την αγορά κουπονιών που συνδράμουν στην ενίσχυση της λειτουργία των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.


Δηλώστε συμμετοχή στους αγώνες διαδικτυακά, εύκολα και απλά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://register-sportsincyprus.com/amiantos-charity-race/select_competition


Για πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 25 747 750, 99 672 904 και 99 459 587.


Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εδώ και 37 χρόνια είναι αφοσιωμένος στους ασθενείς με καρκίνο και στις οικογένειες τους. Προσφέρει παγκύπρια και δωρεάν Υπηρεσίες κατ’ οίκον υποστηρικτικής και ανακουφιστικής φροντίδας η οποία προσφέρεται σε 24ωρη βάση, ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, φυσικοθεραπεία, πρόληψη και αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος, στήριξη στην ανθρώπινη απώλεια, μεταφορά ασθενών από και προς τα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. Το 2022 ανταποκρίθηκε στις ανάγκες 7070 ασθενών και των οικείων τους μέσα από 35717 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο.


Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τους χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Πλατινένιος Χορηγός: XM, Χρυσός Χορηγός: Uniteam, Efeto Properties, Thomason, McDonald’s, IMS Private School, ΚΕΑΝ, Progressive ασφαλιστική, GCC, Charcoal grill, Haris Tsoukkas, D.I.Y Herodotou, Sunfresh, Υπεραγορά Tsiartas, Muskita, La Barista, Marios Coiffure, Pilakouris, KOA, Κρεοπωλείο Melis, Odyssey Cybersecurity, Michalis Epifaniou & Sons LTD, Y. Skempedjis & Sons LTD, Xenios Xenofontos Constructions & Developers LTD, P&P Ιlikodomiki , MK Wordlwide Movers LTD, Οινέας Μεζεδοπωλείο, Σούζη Τρως ψησταριά, The Bottle Shop, Viwa vitamin water, Emco και Χριστάκης Χαριλάου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς Επικοινωνίας ΣΠΟΡ FM και 24sports, καθώς και σε όλους τους υποστηρικτές, εθελοντές και συνεργάτες που συμμετέχουν στην εκδήλωση Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα ‘Τρέχουμε για τη ζωή’, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή.

Comments


bottom of page